Historien om Made by Wulf


Da jeg flyttede i hus med min lille familie for flere år tilbage, havde jeg på ingen måde “grønne fingre”. Jeg havde heller ikke den store interesse for planter, da vi boede i en lille lejlighed i Aarhus N. Men da vi flyttede i hus, var det som om noget faldt på plads inden i mig, og vores hus er i dag fyldt med planter, blomster og træer både inde og ude. Jo flere jo bedre.

Samtidig har jeg, så længe jeg kan huske tilbage i mit liv, været kreativ og elsket at skabe ting med mine hænder. Jeg kan huske en dag i 2022, hvor jeg tilfældigt sad og scrollede på Instagram. Jeg “faldt over” et billede af en buket blomster. Efter lidt tid gik det op for mig, at buketten var lavet af perler. Jeg blev med det samme grebet af lysten til selv at lære at lave de små kunstværker bestående af farvestrålende perler og kobbertråd. Jeg har ikke lagt det fra mig siden. Jeg håber, at mine perleblomster vil sprede glæde og bringe naturen ind i andres hjem.

Mit efternavn er Wulf, et navn jeg glædeligt har arvet fra min højtelskede morfar. Det giver derfor sig selv at mit brands navn er “Made by Wulf”. Det må dog tilføjes at navnet også er “lånt på ubestemt tid” fra min mor, som tidligere (eller indtil nu) har brugt det i nakken af hendes strikkede kreationer til mine børn. Undskyld (og tak) mor!