Vilkår og FAQ


Alle perleblomster bliver pakket forsigtigt ned, så de i størst muligt omfang kan modstå skader under fragten. Det kan ikke garanteres at vejen mellem afsendelse og modtagelse af perleblomsterne er helt smertefri. Jeg gør alt, hvad jeg kan for at pakke blomsterne så de kan holde til fragten undervejs.

Det er vigtigt for mig at dit køb af perleblomster sker med omtanke, da alle køb er endelige. Det er heller ikke muligt at fortryde købet efter afsendelse, og jeg tager ikke blomster retur. Du køber et unikt stykke kunst, og håbet er at returneringer og fortrydelse ikke bliver nødvendigt.

Når du handler med mig er det som privatperson og du er derfor ikke dækket af købeloven. Made by Wulf er ikke en registreret virksomhed - ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg ikke sælger mine blomster med indtjening for øjemed. Materialer og tid koster simplethen mere end hvad hver blomst sælges for.

Alle mine perleblomster er lavet af glasperler, kobbertråd, blomstertape og broderigarn. Mange af perleblomsterne er meget tunge, hvilket skal tænkes ind når man vælger en vase til dem. Du kan evt. komme sand, glaskugler eller ris i bunden for at gøre din vase tungere. Perleblomsterne er små kunstværker og bør behandels således. De er skrøbelige, men også fleksible. Det betyder de under fragten for eksempel kan ændre en lille smule form. Når du første gang tager din blomst ud af æsken, kan du forsigtigt bøje den tilbage i form igen. Du kan manipulere med stilken og grenene, så de står, som du vil have dem også i højden.

  • Hold blomsterne ude af direkte sollys igennem længere tid, solen kan misfarve tråden og blomstertapen.
  • Blomsterne består af mange små dele og er ikke egnet for børn.
  • Hvis blomsten skal rengøres kan dette gøres ved forsigtigt med en mikrofiberklud.
  • Blomsterne kan ikke tåle vand.

Alle mine blomster er håndlavede af mig. De vil bære præg af at være håndlavede. Jeg tjekker selvfølgelig alle blomster grundigt efter for fejl og mangler før afsendelse. Hvis uheldet skulle være ude og du på trods af alt modtager en perleblomst i uacceptabel stand, så send mig en e-mail, så finder vi en løsning på problemet.